| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Otcovské fejetony: Kde děti nevadí

ok, monty, tak tohle beru, nemáš spratka :-) říkala jsem, že v tom posuzování hodně záleží na tom, jak se v takové situaci chovají rodiče. kdybys ho tam nechala lítat jen tak, tak asi budou lidi naštvaní, takhle ti asi většina projeví pochopení, že je to živé dítě. my nebereme s sebou autíčka, ale leporela a oblíbeného medvídka :-) jinak jsme na tom plus minus podobně :-) jediný pokrok je v tom, že při kamarádění se s dětmi už je nedloubá do očí, ale naučila se hladit.
mimochodem se mi tento týden stala situace, kdy jsem nezvládla v tu chvíli najít odpovídající reakci: šla matka s kočárkem a asi půlročním dítětem, vedle ní kluk tak pátá třída. Když jsme je míjeli (moje dítko jezdí v kočárku převážně stylem "vozataj" - stojí (hopsá) a drží se opěrky zad nebo boudičky)tak se kluk napřáhl a jen tak z ničeho nic naznačil na hlavu mojí holky úder, naštěstí ji neuhodil!!!matka nejen že mu nic neřekla, ale ještě se tomu spolu smáli a pak jí vadilo, že jedeme vede nich. Byla jsem tak totálně v šoku, že jsem se nezmohla na nic, navíc ona vypadala na pěknou megeru a kluk se Anetky fakticky ani nedotkl, tak jsem na ně nechtěla ječet, protože se nerada hádám, ale mám pocit, že jsem měla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.