taky mám pár měsíců starou zkušenost. S hubnutím a energií fakt dobrou. Ale bohužel teď zbytek prodávám jelikož jsem silný atopik a jakmile se tělo začalo čistit tak to šlo kůží ven a to bylo pro mě náročný tak jsem se na to vybodla. Měla jsem tu Formuli 1 a k tomu 4 druhy tablet. Škoda že to nemůžu jíst ten kokteil nemá chybu hlavně pro takové "lemply" na jídlo jako jsem já. Dost často se nestíhám najíst, takhle jsem jen umíchala do mlíka a tělo dostalo co má mít.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.