Já ne. Peníze máme, ale i tak kupuju boty v akcích. U Bati jsem pro Klárku nekoupila žádné, nelíbí se mi a jsou drahé. Hodně kupuju v Renu, v Humanicu, v Deichmannu. U Vietnamců si koupím občas já, ale je sandále nebo tak. Tenisky kvalitní, kožené mám taky z normálního obchodu. Ale boty na lítačku na léto si klidně koupím tam, teď mají i fakt hodně pěkné a za 250 kč mě nemrzí, když si je na písku zničím.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.