| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Otcovské fejetony: Kde děti nevadí

Monty,
vydrž ještě nějakou dobu a bude to lepší a lepší. Od tří let už je většina dětí v pohodě, poslechnou a baví je víc věcí. Do té doby jsem opravdu do restaurací a do společnosti s dcerou moc nechodila, jen na akce pro děti. Nešlo to jinak - nechtěla jsem nikoho obtěžovat ani na ni řvát nebo ji dokonce mlátit. Klidně se přiznám, že mi taky vadí maminky, které se v restauraci živě baví a počítají s tím, že jejich děti se zabaví s ostatními hosty. Leckdy se i těžko zjišťuje, ke komu to pobíhající dítě vlastně patří. Do restaurace se dostanu málokdy a chci to tam strávit v klidu.
Vždycky ale záleží na ostatních - jsou místa, kde děti nikomu nevadí. U nás je naštěstí poměrně blízko venkovní restaurace u které majitel vybudoval dětské hřiště, ale prostředí "pro nenáročné", na klidnou večeři by to nebylo. Pro společnost s dětmi, co jde jen tak na pivo ideální. Hluk a spousta pobíhajících dětí je tam odpoledne pořád, ale komu to vadí, jde jinam. Ovšem - pořád musíš děti hlídat a uniká ti nit hovoru, toho se nezbavíš. Jen mi vadí, že tam chodí čím dál víc lidí se psy a pouští je tam mezi děti bez košíku. Zákaz vstupu se psy tam není, tak je jim to jedno.
Prostě - sedět doma nemusíš, jen ještě po nějakou dobu musíš hodně vybírat, kam jít, než se někde stresovat, to už je lepší fakt sedět na zadku doma.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.