Monty,
vydrž ještě nějakou dobu a bude to lepší a lepší. Od tří let už je většina dětí v pohodě, poslechnou a baví je víc věcí. Do té doby jsem opravdu do restaurací a do společnosti s dcerou moc nechodila, jen na akce pro děti. Nešlo to jinak - nechtěla jsem nikoho obtěžovat ani na ni řvát nebo ji dokonce mlátit. Klidně se přiznám, že mi taky vadí maminky, které se v restauraci živě baví a počítají s tím, že jejich děti se zabaví s ostatními hosty. Leckdy se i těžko zjišťuje, ke komu to pobíhající dítě vlastně patří. Do restaurace se dostanu málokdy a chci to tam strávit v klidu.
Vždycky ale záleží na ostatních - jsou místa, kde děti nikomu nevadí. U nás je naštěstí poměrně blízko venkovní restaurace u které majitel vybudoval dětské hřiště, ale prostředí "pro nenáročné", na klidnou večeři by to nebylo. Pro společnost s dětmi, co jde jen tak na pivo ideální. Hluk a spousta pobíhajících dětí je tam odpoledne pořád, ale komu to vadí, jde jinam. Ovšem - pořád musíš děti hlídat a uniká ti nit hovoru, toho se nezbavíš. Jen mi vadí, že tam chodí čím dál víc lidí se psy a pouští je tam mezi děti bez košíku. Zákaz vstupu se psy tam není, tak je jim to jedno.
Prostě - sedět doma nemusíš, jen ještě po nějakou dobu musíš hodně vybírat, kam jít, než se někde stresovat, to už je lepší fakt sedět na zadku doma.
Předchozí