Přidat odpověď
Tak my u Vietnamců pro malou nee. pro sebe někdy, ale pro dítě necheme, vždycky se nějak našetří nebo je dostane k svátku atdp. od někoho atd. Vlastně má od nich 1 "přezůvky" - potřebovala sjem teď na poslední měsíc na kroužek, pak vyroste noha anechtěla sjme do toho vrazit 500... ale t ymá na sobě 3/4 hodiny/týden.
Oblečení u nch nakupuju pro nás i pro ni.
Já mám zas příšernou antipatii k sekáčům - tam bych nenakoupila ani za nic pro nikoho. Nikdy nevím, kdo to měl na sobě a io když se to vypere, prostě se s tím nemůžu smířit.
A k Baťovi - měli jsme pár bot pro malou a docela ok, ale pak jedny za 700 a nechtěla je nosit. Bohužel, na reklamaci to nebylo, nic jim viditělně nescházelo, až paní ve zdravotních potřebách je přeměřila, řekla, že vůbec neodpovídí číslo a navíc že mají špatně šitou patu a prý jak to, že nevím, že u Bati jsou údajně strašný boty...Koukala jsem jak puk, ale je fakt, že malá ty boty prostě odmítala.
Pak mělůa ještě docela drahé bačkůrky a strašně se jí potila noha. Takže drahé se skutečně nerovná kvalitnímu.
Ale máme teda Něco Baťa, nejvíc Essi a pak Elephantky od Deichmana.
Předchozí