To je fakt bezva nápad. Moc by mě zajímalo, jak toho chudáka večer myjí? Osobně jsem svého syna asi ve dvou letech také strčila pod sprchu. Efekt byl vážně bezvadný. Zmodral vzteky ještě víc a nemohl popadnout dech. (Nikomu bych ten pohled nepřála.) Ječel pak ještě skoro hodinu a já se bála, že to bude mít dohru právě ve zmíněném strachu ze sprchy...Nic není universální. ( na mě sprcha fungovala ještě snad v 6 letech). Těm bezdětným i já přeji, aby si na své současné výlevy vzpomněli, až budou bezradně, vztekle nebo s pláčem řešit normální dětské projevy jako je křik, pláč, mlácení do všeho kolem nebo lítání po pokoji v paneláku...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.