Přidat odpověď
Tak jsem asi exot, ale poté, co jsem nejlevnější boty našla u Deichmana za 600 a byly teda umělé,až to bolelo, jsem zavítala do velkého kamenného obchodu vietnamského obchodníka a nestačila jsem se divit. malému jsem koupila celokožené jarní boty s tvarovanou vložkou, přiměřeně ohebnou podrážkou a gumovou špičkou za 350 kč. Kdo je viděl, hned se ptal, kde jsme je koupili a že musely být šíleně drahé. Netvrdím, že vše od vietnamců je o.k., ale když si botu prohlídnu a odzkouším, tak vím, co kupuju. Není to tak dávno, co se ve zprávách objevila informace, že asijské boty se kvalitou vyrovnávají našim výrobcům. Když můžu, určitě koupím boty v kamenném obchodě. Jenže většinou mám problém sehnat určitou velikost, popř. vůbec nemají typ botů, které sháním a když ano tak přemrštěně drahé, v nejlepším případě je děti neobují díky vysokým nártům. Jinak se připojuju k odpůrcům Batě, koupila jsem v dobré víře synovi papuče za 209 kaček, do 3 dnů měly nevratně shrnutou vnitřní vložku a vůbec byly docela tuhé. V hypernově jsem koupila papuče za 98, drží dodnes a dokonce měly nálepku žirafy...
Předchozí