| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice Hořovice

Moje zážitky: měla jsem plánovaný císařský řez, takže jsem do porodnice nastoupila o den dříve. V den "porodu" si mě vzala na starost sálová sestra...bohužel jsem neměla moc štěstí. Sestra byla celkem nepříjemná, spěchala na mě a na moje prosby, že po klystýru prostě musím na záchod častěji reagovala dost podrážděně. Samotný porod císařským řezem byl celkem pohoda, sálový personál výborný, paní doktorka skvělá. Barunka byla na světě za chvilku, po otření jsem si jí na chvilinku mohla pochovat, než jí odnesli ohřát. Manžel u dcerky mohl být celou dobu, hladit jí, fotit. Po zašití za mnou mohl na pooperační.

Dětské sestřičky byly výborné, hodné, milé, ochotné. Zato sestry na šestinedělí....asi jsem neměla moc štěstí. Jako prvorodička jsem byla docela vyplašená, do toho jsem se ještě po císařském řezu nemohla moc hýbat, takže začátky kojení byly opravdu epesní...do toho jsem dostala vynadáno, že mám nějaké špatné bradavky...apod. apod.

Když nás už s Barunkou dali na pokoj spolu, tak už jsem kojila v pohodě a nenechala jsem si do toho moc mluvit. Vážila jsem jí až když se vzbudila a interval mezi kojením jsem prostě přispůsobila Barunce e jejímu rytmu. Všem maminkám doporučuji hodně se ptát. Do omrzení, dokud nebudete mít informace, které potřebujete. Nenechte se znechutit, nebo dokonce vynervovat, když se nerozkojíte přesně podle doporučení sester. Nenechala jsem si nic líbit a nakonec se přístup sester změnil.
Takže ve shrnutí i maminkám s podobným osudem - plánovaný císařský řez, porodnici doporučuji. Navíc je to už přeci jen rok a kousek, takže sestřičky které jsem zažila já už tam být nemusí. Jinak lékaři výborní a na celý personál novorozeneckého odd. vzpomínám s vděčností, tam kde jsem neuspěla u "maminkovských" sester jsem u dětských uspěla s dotazem vždycky :-).

Všem budoucím maminkám přeji hodně štěstí a držím palce!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.