Když jsem po delší době navštívila tyto stránky, vyděsil mě příspěvek od Katie, který vypadal opravdu jako horor. Chtěla bych vás ujistit, že mostecká porodnice není tak děsivým místem na zemi, šílené prostředí, jak zde popisujete vy, či Katie. Její zkušenost asi nebyla z nejlepších, zvláště pak, pokud její porod trval dlouho. Jak už jsem zde v jiném příspěvku popisovala, porodní sál i I.doba porodní je vybavena novými lůžky, rovněž tak šestinedělí, kde jsou zřízeny i nadstandartní pokoje. Prostředí zde vůbec není tak hrozné, myslím, že splňuje vše, co rodička v průběhu porodu potřebuje, včetně vhodných pomůcek, jako jsou velké míče pro uvolnění, porodnické "pytle", na kterých může rodička sedět, nebo masážní pomůcky pro uvolnění zad, dále pak ribstole, či žíněnky. Nerada bych, aby jste přišla k porodu se strachem....co se bude dít....co mě tu čeká??? Každý si musí udělat "obrázek" sám. Přeji vám, aby váš porod a pobyt v naší porodnici byl pro vás příjemným zážitkem, obohaceným štěstím z vašeho narozeného miminka. S pozdravem por.as.Z.
Předchozí