Ananto a kde je tedy podle budhismu začátek a konec. Kde se vzaly ty duše a kam jdou?
Podle Bible Ti na to odpovím. Bůh řekl, že před každého člověka předkládá požehnání a nebo prokletí, každý člověk si vybírá sám. A ještě dodal - radím ti vyber si požehnání.
Já jsem uvěřila v 17 letech, také pocházím z nevěřící rodiny. Když jsem si po obrácení žila dál svůj život podle sebe, moc mi to nefungovalo. Měla jsem deprese, finanční problémy, manželství nic moc. Prostě jsem si vybrala jít svojí cestou. Pak jsem se k Bohu vrátila, protože jsem pochopila, že bez Boha žít nechci a vybrala jsem si požehnání. A Bůh splnil svoje slovo. Mám opravdu požehnaný život ve všech směrech. Jdu za Bohem celým srdcem a Bůh plní co slíbil. Teď je Bůh skutečným Tatínkem.
A víš co, taky jsem se někdy modlila k Bohu, jako dítě. Nevěděla jsem, kdo to je, kde je, ale věděla jsem, že mě slyší a že je.
Až, když jsem uvěřila, tak jsem pochopila, kdo mě to vždy a tak trpělivě poslouchal a ochraňoval mě. Ano, byl to On, můj skvělý, milující Tatínek v nebesích. Díky