| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Břišní tance jsem dělala 2 roky, rok jsem pracovala jako lektorka.Teď jsem těhulka a musela jsem s lektorováním skončit, protože učit všechno třeba 3 hodiny po sobě v těhotenství nejde. Některé cviky se nedoporučují.
Na uvolnění pánve je břišní tancování perfektní, ale jako těhulka se musíš hlídat. Lektorka sama by ti měla říct, co můžeš a co ne. Obecně platí - pomalé tempo ANO, prudké trhané pohyby NE! Bezvadné jsou kroužky a osmičky v pánvi - ale v takovém rozpětí, abi ti to vyhovovalo. Snapy opatrně, ne trhaně a vynechej shimmi - takové to rychlé třesení pánví.
Ale to, co není doporučováno v těhu, zase pomáhá při porodu (to vím jen z doslechu, vlastní zkušenost až v říjnu) :-)
V Praze i v Brně existují břišní tance speciálně pro těhulky. Kdybys mi napsala, odkud jsi, dam ti kontakt.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.