Ahoj, tak sem se konečně našla stránky, kde mi fungujou i obrázky (nevim proč jinde ne) a zkoumala a zkoumala... Nakonec jsem zrušila objednávku BM a rozhodla se zkusit pohodlnější a rychlejší variantu (alespoň doufám)...Nejvíc mě brali AIO....a narazila jsem na Itti Bitti d"lish snap in one....moc se mi líbí jejich barvičky a způsob výměny, kdy stačí vyměnit přípínací vkládací plenečky. Tak jsem si jich objednala 5 kousků a 5 náhradních vkl.pl a i nějaké mini vkl.pl...Tak jsem moc zvědavá co vydrží...I doufám, že nám velikost L vzdrží nějaký ten měsíc...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.