Danielo H, jestli hledáš něco menšího, kde jsou vstřícné, tak jdi rodit do Turnova. Já tam 13.5.2009 porodila syna Daniela a byla jsem moc a moc spokojená. Musela jsem tam ležet 20 dnů, než se malý narodil a světe div, normálně se mi tam po nich ztýská. Právě, že jsem měla zkušenosti s MB porodnicí před 2 lety, tak bych tam už rodit nešla. Proto pro druhý porod jsem si vybrala právě Turnov a od MB to není nijak daleko, je to asi jen o 20km dále, vřele doporučuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.