| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jé Petro, no to je fajn, doufám, že se tam obě sejdem a dítka budou mít brzy po trápení. Můžu se zeptat, jak se jmenuješ dál? Kdyžtak mi to napiš na mail, jestli nechceš tady. Abych se mohla po vás případě popat nějaké sestry. My jsem Lucie a Tobiáš Martincovi. A vy máte příjem 18.6.? My máme příjem 17.6.Teda snad, tehy jsem si to nenapsala, tak se tam snažíme už třetí dne dovolat (do Otrokovic) a nikdo to nebere, tak snad v pondělí, abych se ujistila, že 17.6 je příjem, ne samotná operace...

Jinak včera jsme byli na té krvi, chuděrka řavl asi půl hodiny, vůbec mu nemohli najít žílu a když konečně, tak praskla, no děs, byl úplně vyřízenej, hned usnul a má na obou rukách modřiny~;((Ráno se mi vyčůral do nočníku, tak moč jsem získala snadno, ještě že tak...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.