No ona naše doktorka je taková důležitá, takže na krev musel, a to ho poslala i v tom březnu, krev byla O.K., ale páč měl lehké teplotky, tak řekla, že ne...On ty teplotyk mívá oa narození, tak max. 37,2 po odečtení, večer, když je akčí, jinak je naprosto zdravej. Manžel má kamaráda anesteziologa a ten říkal, že u takhle malého dítěte, to není teplota, až nad 37,5, že důležité je, aby neměl rýmu nebo kašel...takže te´d jí nic o našich mini teplotách říkat nebudu a pokud bude krev a moč v poho, snad s euráčí malýho pustit...už mi přijde, že snad nechce, aby na tu operaci šel - kráva jedna...Příklad - šla jsem k ní už v pondělí (páč jsme věděla, že ho bude posílat na krev), tak jsem si říkala, v úterý nebo středu zajdem na tu krev a ve čtvrtek (včera, kdy je odpo pordna por mimi) bych k ní pak šla, výseldky by už měla, provedla by roční prohlídku a dala mi ten štempl, že je schopen operace..jenže ona mi žekla, že na krev máme jít až v čtvrtek a k ní pak až v úterý ráno...nechápu proč ne apsoň v pondělí...Původně jsme chtěli už v úterý ráno jet..Máme to docela štreku..pojdem ale až v noci z úterý na středu, ale stejně, už budu mít sbalíno a ona pak řekne, že ne, že se jí zas něco nezdá, tak už jí kopnu do pr...
Tak můžem zkusit poprosit na příjmu, jestli by jsme mohli být spolu. Pokoje jsou tam opravdu po dvou, ale aby nám neřekli, že tady nejsme v hotelu
Ale když řekneme, že jsme kamarádky (nikdo nemusí vědět, že jsme se ani nevidlěly ne?)a že širou náhodou jdou naše děti ve stejný den na ten stejný zákrok...My tam asi bduem už brzo ráno, počítám kolem 8-9. Budme od nás vyjíždět ve 3 v noci, kvůli provozu a aby malej spal. Odkud jste vy?