Chjo holky:( Ja s tou vodou porad bojuju:(. Nez jsem zacala upravovat ph ( bylo vysoke), mela jsem krasnou vodu. Vcera byla mlecne zakalena, ph porad vysoke, takze jsem jeste snizila, a voda se zacala cistit, dneska rano mam na dne takove tmave ( snad cervene) fleky, jakoby chuchvalce:(. Se picnu, fakt a ph jeste porad vysoke:(. Tak jsem zase snizila a odpoledne dam ten chlor sok:(((( Ja se to snad nikdy nenaucim, a to delam vsechno tak peclive:(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.