| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Zdendy!!!!
Taky ti moc děkuju za rady a info :-)))
To víš, že otázek bych měla nespočet, ale myslím, že jsou zbytečný, že to poznám sama až tam s malým budeme.
Jen pár jich na tebe ještě mám...:-)))))
Když si tam nemám kde něco uvařit a je tam jen mikrovlnka, budeme tam mít někde k dispozici varnou konev? Na kafíčko večer k telce, na čajík pro prcka a tak? A na jídlo se chodí do nějaký společný velký jídelny? nebo je to tam všechno, stravování a ubytování rozdělený podle věku dětiček, nebo jak? A prosimtě, když bude mít malej nějaký procedury, tak já tam budu všude celou dobu s ním, nebo na to mají svoje lidi?
Kolik těch procedur denně tak přibližně je? A taky by mě Zdendy zajímalo, jestli si tam i já můžu dojít na nějakou rehábku nebo masáž se zádama???? Je tam něco takovýho i pro maminy?????
Jsi strašně moc hodná, že se mnou máš trpělivost a moc děkuju předem za tvoje odpovědi.
OSTATNÍ MAMINKY!!!!!!!!!
Čte tohle nějaká mamča, která se do Cvikova 9. srpna se svým prckem taky chystá???????? Já jsem od Mladé Boleslavi, tak třeba tam bude nekdo z okolí??????Zatím se mějte a pište. Díky V.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.