V Brodě jsem rodila před měsícem. Měla jsem tuto porodnici vybranou již dávno, díky dobrým zkušenostem mým kamarádek a jiných ohlasech. Přijela jsem s porodním plánem a musím říci, že se nad tím nikdo nepozastavoval, jsou zde nato zvyklí. Celý porod byl pohodový, klidný a naštěstí podle mým přání. Na sále se k nám s manželem chovali velice dobře a s úsměvem. Na oddělení šestinedělí jsem dlouho nepobyla,ikdyž nám nešlo kojení. Musím říct, že se všichni okolo snažili mě i malému pomoci.Chce to jenom trpělivost, a to nejenom s kojením a prckem, ale bohužel i se sestřičkami. Oni ale za to nemohou, protože jich je málo. Myslím si, že by se nad tím měl někdo pozastavit, že v tak vyhlášené porodnici slouží jenom jedna dětská sestra na noc. Bylo tehdy celkem plno, a tak chudák sestřička nestíhala. Musím jí ale pochválit, protože i přesto nebyla nepříjemná, ale snažila se nám všem pomoci. Jinak jsem byla velice spokojena s přístupem lékařů i všech sester. Pokud bych rodila ještě jednou, mám jasno - bude to v Brodě.
Předchozí