Katrin, jistě za mého mládí kroužky nebyly , protože jsem byla ani ne od roka dána do jeslí a dalších předškolních zařízení a matka musela pracovat a tak to bylo ve většině domácností...
Nevidím nic špatného na návštěvě kroužku , nebo MC , nebo plavání,cvičení, proč ne. Spokojená matka - spokojené dítě. A že si tam pokrafe s jinou matkou, o to taky jde, Nebo má sedět doma na zadku a bavit se s místními důchodci , jakou mají dneska slevu v obchodě a cp bylo v televizi? Ne každý je z města a ne všude jsou mraky maminek se stejně starými dětmi a obávám se, že kamarádku bych asi v obchodáku ve městě nehledala...
A co se zase mě nelíbí - ty diskutované návštěvy společného pískoviště, který většinou není ani zakrytý a určitě bych tam proto na něj s dítětem nešla. A některé maminy , co sice jdou ven s děckama ,a sedí na lavičce a vykuřují jim tam, to fakt taky nemusím.
Ale je to o tom, co kdo sám má rád, ne? když to nedělám jen pro ten dojem , aby všichni viděli, že na to hold mám a užívám si to, co je na tom špatnýho?