Mne prijde, ze v CR se az moc rozlisuje kam mohou deti a kam ne. Kdyz jsem pred rokem prijela do Kanady a na ohnostrojich (ktere koncili pred jedenactou vecer) jsem videla deti vsech vekovych kategorii, tak jsem se nejdriv zarazila: proc sem tahaji deti? Ony uz maji spat....casem jsem ale pochopila, ze hodne rodin je tu bez babicek a nema kdo hlidat. Rodice se chteji podivat na ohnostroj, tak deti automaticky berou s sebou. Nevim vsak jestli bych to take udelala.
Ja jsem byla s 5 mesicnim mimcem u zubarky - delala mi RTG a vrtala zub. Pri RTG si Dr. vzala P. vedle do mistnosti a prohlizela si s nim obrazky. Pri vrtani byl P. chvilku v kocarku, chvilku mi sedel na brise a pak chvilku stal na brise. Ke konci si ho vzala sestra a Dr. to uz dodelala sama. Pri objednavani jsem ji rekla, ze nemam hlidani. Ona s tim vsak nemela problem. Pry je na deti v ordinaci zvykla!!!!!!
Restaurace: jednou jsme vychazeli z restaurace ve chvili, kdy prijela rodinka se svym truckem. Vystoupil otec, matka, babicka, dedecek a cca 1,5 leta holcicka. Z trucku sundali ohradku a nesli ji do restaurace (bylo kolem seste vecer). Nesla jsem svoje mimco a nechapave na ne koukala. Oni mi rekli, ze s sebou musi vzit ohradku (takovou tu prenosnou postylku), jinak by se v klidu nenajedli.
Předchozí