Modráčku ne jen jednu takovou bohužel znám, které dítě v kroužku stojí nebo sedí a kouká a nic nedělá. Jenže je móda cpát i míň než 1 leté, 2leté dítě a to jsou podle mě malé děti do kroužků, takže za mě fakt ne. Určitě pokud je možnost chodit mezi děti na písek nebo na hřiště nebo za kamarádkami s podobně starými dětmi říkám ano. Pro předškoláky bych už nějaký kroužek brala, ale do téhle doby mi to přijde pro 99% dětí zbytečné, uznala bych to pro dítě, keré je nějak moc nadané a rodiče ho chtějí kroužkem rozvíjet.
Souhlasím s názorem jak se tady psalo pro batolata je to kroužek ne pro dítě, ale pro matku, která se potřebuje odreagovat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.