| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Leo, v tomhle s tebou souhlasím!
Jen mi přijde, že stačí, když to dítě baví, nadání se může projevit později. Prostě myslím, že některé děti potřebují víc zábavy, víc podnětů, kamarádů atd. než třeba jiné, které jsou samotářské, plaché. Je jasný, že to musí dítě bavit.
Mně jen přijde, že to nejde škatulkovat - jak to na mě z téhle diskuse trochu působilo: kroužkovat X nekroužkovat "obecně", bráno podle přesvědčení maminky. To teď nemyslím na tebe, myslím, že naše názory nejsou tak úplně odlišné.~;) Mně vždycky vytočí to černobílé vidění věcí.~d~

Když to shrnu - chodíme na kroužky, protože to malou baví. Až se ukáže, co ji opravdu jde a chce se tomu věnovat, budem v tom pokračovat, něco vyškrtnem. Zatím se ráno budí "maminko plavat, jo?", jindy "maminko cvičit, děti, jo?" atd. Spíš mám problém jí vysvětlit, že dnes ne, že jdem na procházku, do zoo, že budeme doma, že půjde na písek...MMCH tam ji to taky baví, těší se, ale zas jen když jsou tam děti

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.