Přidat odpověď
Pokud peru přes noc, tak nechávám zavřenou myčku do rána, nádobí je krásně suché a studené a navíc si nepoškozuji linku. Plastovou nemám, tak jí ta horká pára může vadit. Ochranný plíšek mám taky, ale spíš mi to přijde stylem vlk se nažral a koza zůstala celá. Linku mám kvalitní (ABS hrany), ale snažím se to radši takto netestovat.
Pokud náhodou peru přes den, tak tu myčku otevřu, aby to vystydlo rychleji, nádobí mám sice suché ale horké.
Jinak většinou mám myčku lehounce pootevřenou (aby nezavazela při práci), aby ty zbytky jídla oschly a neplesnivěly, tím, že jí mám pootevřenou, tak mi nesmrdí, ale ujak jí nechám zavřenou, tak nic moc. Myčka mi pere dlouho (ne 0.5 minuty jako jeden talíř v ruce), tak se ty zbytky dobře odmočí a nemusím si kvůli tomu pěstovat plísně a smrad.
Předchozí