Peťko já jsem rozhodně pro co nejdelší kojení (podotýkám, aby nedošlo k nedorozumění). na druhou stranu jsem ale přesvědčená že 13ti měs dítě v noci pít nepotřebuje. zkusila bych tedy POSTUPNĚ odbourat noční kojení, jedno po druhém. tady by hodně pomohlo kdyby opravdu zafungoval tatínek, a v noci vstával. může nabídnou vodu v příopadě žízně. já čekala s ukončením nočního kojení u dvojčat do 11měs, myslím že docela zbytečně dlouho, v noci pít už nepotřčbovali a já se zbytečně okrádala o spánek. ve dne jsem pak ukončila kojení v jejich 18měs (MM by bylo, ale moje síly a chuť už ne, stejně tak jako jejich zájem).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.