Mab, gratuluji k narození chlapečka, nahlížím občas na květen (kvůli Natallce) a zahlédla jsem tvou fotku
Je to přesně jak píšeš, vše je o lidech. Bohužel mám spoustu kamarádek, které te´d poslední půlrok rodily (Husákovi děti
) a v Teplicích rodily z nich tři a hrůůza.Ani jedna z nich nekojí, děti neustále mimo pokoj odnášeny i na vizitu, svícení...nepříjemné sestry, hlavně dětské, podávání příkrmů bez souhlasu matky, za celý týden nepřevlečení ložního prádla, neumytí rukou jak doktora tak sestry než sáhnou na dítě!!!apod.
Ostatní co byly v Ústí byly spokojené, všechny plně kojí (ležely na nadstandardu, tak nevím jestli je to i tím, že tam jsou jiné sestřičky než na šestinedělí).
No a pak je tu moje vlastní zkušenost s Ústím...naprostá spokojenost, příkrm malýmu bez mého vědomí nikdo nedal (což v Teplicích se neptají), ochota sestřiček se mi věnovat i hodinu, když nešlo zpočátku přisátí apod.
A malýho jsem dostala na vozík při odjezdu z porodního sálu a za celou dobu pobytu si ho vzala sestřička 2x na 5 minut. Na odběr a UTZ kyčlí.
Nechápu proč se v Teplicích dělá dětská vizita mimo pokoj a za nepřítomnosti matky
Je toho o dost víc, ale nechci tu vše popisovat, ani se to nehodí. A věřím, že když někdo porodí bez komplikací, rychle a nemá moc velké problémy, tak je jedno, kde rodí
Petruš, díky, že jsi na mě myslela, ale zatím nic
V pátek jdu do poradny a když neporodím, tak se budeme už domlouvat na vyvolání (těhucukrovka a malej už měl dle odhadu 3500g). Dám ti vědět