IF, ono opravdu Tvé reakce nejsou úplně fér... Možná, kdyby jsi měla např. 3 děti stejného pohlaví, tak by jsi taky chodila pro babské rady a ještě ráda... Nejvíc alergii mám právě na ty, co mají doma páreček( beru to jako nejčastější přání, za které se málo kdo zlobí, když mu vyjde- protože aspoň z 50% se mu splní pohlaví které preferuje- to snad statisticky uznáš, že to tak je) a pak hlásají něco o rouhání, přitom by nebyli jiní, kdyby jim ten páreček nevyšel...
Já chtěla vždy 3 kluky( vím dost netypické přání)- a mít 1. dítě kluka, tak se sem asi nikdy nedostanu a prostě budu mít aspoň toho jednoho a ostatní děti už prostě nebudu tolik řešit, ikdyž ano- opět bych u každého dalšího byla raději za kluka, ale už ne tak, že bych to řešila nebo nějak ovlivňovala a když by to byla holka, tak prostě bude, ten vysněný kluk už prostě bude jistota... Teď po 2 holkách bohužel to řeším, protože to je opravdu moje zbožné přání od dětsví mít syna- stejně tak nikomu neberu, že si přeje velkej barák nebo hodinky s vodotryskem- i když uznávám, že to je jednodušší si splnit než syn
Každopádně mám 2 holky, ale miluju je nadevše a nedala bych je ani za nic- o tom diskutovat ale snad nemusíme...