| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdo nekojí s námi...

...není nic zvláštního, žes nebyla kojená. to z naší generace (předpokládám zrovna 20-40) není nic neobvyklého - ještě jsem nenarazila na ženu (v generaci našich matek) v mém okolí, která by neprohlásila, že ona bohužel neměla mlíko... je to smutné, ale ony určitě mlíko měly, jen praktiky té strašné doby, ve které nás porodily, tomu nepřály.... téměř všichni jsme sunarové děti. ale to není důvod říkat, že to na nás nemělo vliv a že je to ok. samozřejmě těch 3%, co nemůžou kojit je mi líto, ale je to jak ve všem - není každý zdravý a zcela ok. ale normální (tj. zdravé, naprosto většinové a přirozené) je prostě KOJIT. Já jsem šťastná, že i po císaři (což je taky blbá abnormalita) se mi to povedlo a doufám, že to vydrží dlouho! a obdivuju ty, co mají tolik vůle jako maminka z dřívějšího článku.~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.