bylo kojení pro mě. Své dítě mám ráda, nicméně kojení jsem brala jako nutné zlo, neměla jsem pocit že bychom si s miminkem byli nějak víc blízko než jsme si byli pokud nebylo přicuclé na mé bradavce. Navíc jsem při "tahání" měla vyloženě nepříjmené pocity, po třetím měsíci jsem přešla na Nutrilon. K tomu stále ulepená prsa, pro mě, promiňtě ten výraz, naprosto nechutné. Já sama jsem nebyla kojena vůbec, a jsem absolutně zdravá. Čímž nechci rozpoutat diskuzi, jenom říkám že kojení není všechno... Ale gratuluji všm ženám, které kojení baví a považují ho za magickou chvíli
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.