já tedy chápu přesně o čem ten článek je. Strašně moc jsem chtěla kojit, ale nešlo to - a není tady prostor rozebírat proč. A slogany typu - "kojením dáváte svému dítěti to nejlepší" nebo "základním právem mimina je být kojen" mě neskutečně stresovaly a byla jsem schopna nad nimi bulet a bulet -samozřejmě za hodně mohl pokles hladiny hormonů, a určitě jsem si těch pár měsíců po porodu připadal, jako horší máma než ty, co kojily bez potíží nebo se jim ty potíže podařílo překonat. Při čtení článků na kojeni.net - jsem měla pocit, že jsem méněcenná, když jsem nedokázala kojit a nepřekonala obtíže, které jsem s tím měla. Takže si myslím, že obří kampa"n věnována kojení vyvíjí šílený tlak na maminy, kterým kojení z nějakého důvodu nejde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.