majo,
já tedy nevím, ale vezměmě ta jednotlivá místa, co jmenuješ, v souvislosti s tím, co ke kojení potřebuješ - tedy místo, kde se dá chvíli v klidu sedět, nekuřácké, ne špinavé či jinak nebezpečné, pokud možno bez průvanu, deště či prudkého slunce... už první podmínka, sednout si, značně limituje možnosti.
Takže to jsou místa s lavičkami nebo židličkami. Což jsou právě parky, obchodní centra, restaurace, McDonalds a kavárny... Mám pocit, že třeba v obchodním centru není žádné místo "stranou". V parku třeba ano, ale někdy zase jsou v bočních částech výrostci nebo volně pobíhající psi... a kde ve městě najdeš lavičku na místě, kde nejsou lidi, a zároveň to není místo vyhlížející poněkud děsivě? Taková místa téměř nejsou.
Přebalovat se chodí obvykle na WC nebo do boční uličky, odbude se to během půl minutky v prostoru kočárku... kojit na WC nebo v boční uličce opřená o zeď nějakého baráku by mi přišlo fakt úchylné, mnohem divnější než v McDonalds.
(P.S. jednou jsem kojila i v kostele při mši. Mimi se nečekaně probudilo. V zadní, zapadlé lavici. Přišlo mi to lepší, než rušit vyjížděním kočárku se řvoucím kojencem. Nikdo nic neviděl, jsem malá, lavice vcelku velké, musel by někdo vyloženě pátrat
)