Co je to fyzické postižení? Zmiňovaný rozšěp (nyní relativně snadno odstranitelný), nebo mých deset dioptrií, s nimiž mně ani nenapadlo takhle zvráceně uvažovat? Neměla jsem své chytré a hezké děti mít, když mi bylo jasné, že budou mít oční vadu po mně i po manželovi?
Kde končí "etické rozjímání" a začíná společenský nátlak a absurdní očekávání - "ty dítě nemáš co mít, když jsi pajdavej"? A co ošklivý lidi? Jak k tomu jejich děti přijdou, že se jim budou kamarádi smát a budou to mít v životě těžký?
To není žádný "etický problém", to je hovadské myšlení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.