Ahoj všichni,
přečetla jsem si pozorně všechny příběhy, rady a dotazy. Chtěla by poděkovat, protože díky těmto stránkám mám ještě furt naději. S manželem se snažíme od března 2004 o mimi. Vysadila jsem antikoncepci, kterou jsem brala 6 let. Menstruace ale byla nepravidelná. Má gynekoložka ze mě byla zoufalá a tak mi předepsala CLOMHEXAL 50. Začala jsem ho brát. Na ultrazvuk (prohlídka jak reaguju na prášky) jsem měla jít 13 duba, jenže co se nestalo. Manžel spadl ze střechy (stavíme baráček) a měl těžkej úraz hlavy. Převezli ho vrtulníkem do nemocnice. Vypadalo to hodně zle. V té době jsem neměla ani pomyšlení na nic, kromě uzdravení manžela. Kupodivu se to podařilo hodně brzy a teď v srpnu jsem znovu začala brát Clomhexal. Měli jsme přesně naplánovanou soulož. Dneska je to 27 den. Ráno jsem to už nevydržela a udělala si těhotenskej test, ale nic. Tak jsem přestala doufat, že jsem těhotná. Ikdyž má nejspíš všechny příznaky, které jsem se tady dočetla. Bolí mě bradavky, v podbříšku, hodně piju a ještě víc chodím na záchod. Mám furt pocit suchosti v krku. Nic mi nechutná a celodenně mi je nějak divně od žaludku. Po tom, co jsem si tady přečetla, jsem se rozhodla, že si ještě počkám do příštího týdne a test budu opakovat, teda pokud se nedostaví menstruace. Držím všem pěstičky, ať nám to všem klapne!!!
Předchozí