Já si pamatuji, když jsem měla v devadesátým malýho, tak v té době byl feminar ještě na poukázky. Po 14 dnech prostě u mne mlíka bylo málo a kluk pořád plakal. Tenkrát dětská mi řekla, že poukázku mi nedá a že musím kojit. Po dalším týdnu jsem šla a vyžebrala v lékárně jednu krabici s tím, že mi došla a lékařka už tam není. To byla taková úleva - malý od té doby spal celou noc a bylo to úžasný miminko. U druhýho bylo vše dostupné a už ten pocit, že mne nikdo nenutí byl úžasný. Bohužel, onemocněla jsem a díky tomu jsem zase o mléko přišla
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.