Barkulko
Nerozčiluj se. Tohle má prostě každý nastavený jinak a ty jsi perfektní máma a doufám, že budeš alespoň dvojnásnobná! A má odpověď na tuto otázku - Zakladatelko, já bych se snad i styděla nad tím takhle přemýšlet! Za mě jednoznačně ano! Hluší, slepí, němí nebo třeba vozíčkáři.. Vždyť je to jedno. Pokud se i oni se svým postižením "sžijí, smíří" či jak to nazvat, a jsou schopní žít plnohodnotný život, pak nevidím důvod, proč by neměli mít děti nebo nad tím vůbec přemýšlet. Žít se dá s různými postiženími a pokud si rodiče vymodlené dítě přejí, pak ikdyby se narodilo postižené (což NENÍ pravidlem!!!!), dokáží mu podat zase jiný pohled na svět a vychovat ho tak, aby bylo svým způsobem šťastné..
Nemluvě o tom, že i spousta zdravých den rodí děti s postižením. Takhle to prostě je. Postižených lidí je dost a jsou součástí společnosti a já absolutně nechápu proč by neměli rodit děti. Nebo by dle tebe bylo opravdu nejlepší všechny postižené zavřít někam do klece do ústavu a tvářit se, že neexistují???