taky nevím proč by sunar a jiná UM měla být nějak špatná,jsou tam veškeré vitamíny,minerály a vše co děťátko potřebuje ke zdravému růstu.Navíc u dcerky to bylo vyloženě v jejím zájmu přestat s kojením,jelikož po každém kojení zvracela (neublinkávala a le vyloženě zvracela) a celé noci proplakala.Na to se samozřejmě vázaly problémy s prdíma a křeče v bříšku,proto milá paní byla kojená ,,jen" 4 měsíce.Když jí byl 1 rok narodil se syn a ano tam už to bylo i o mojí pohodlnosti,ale dělala jsem to i pro malou,protože v noci jsem se prakticky nevyspala a fungovat sama s dětma celý den a vymýšlet různé procházky a jiný program pro malou,aby si nepřipadala odstrčená,byla fakt makačka.Tatínek se přišel v noci domů akorát vyspat,což bylo nereálné aby se staral o malého a babičky nefungovaly.Do toho jsem řešila exekutory a jiné problémy s bývalým manželem,psychicky jsem byla na dně a ještě se prát s únavou a kojením.NE!!!!
A vaše hodnocení si laskavě příště pořádně promyslete.Když o té situaci nic nevíte,tak nehodnoťte!A jestli jsem pro Vás sobec,jste vy pro mě ubohá.Hezký den.
Předchozí