| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojky kočky, malej už je docela dobrej, jen teda chodí tak, asi jako před 14 dny, když se to učil, ale jiank dobrý, jen teda nesnáší přebalování víc než dřív, myslí si, že mu jdu kapat do očí...Jinak petruš, právě jsem nám objednala na MMB hnědou Manducu. Už se na ní těším. Malej už za chvíli začne běhat venku po svých a když nebude moct, hodím si ho na hrb~t~Na spinkání případně na břicho. Fakt supr vynález. Brouček už 1,5 spí, manžílek též, jen já mám pořád co dělat. jedem na oběd k mamce, bude tam rodinná sešlost, tak malému všichni popřejí, ale oficiálné oslavu necháme na nějaký teplejší víkend, ať můžem na chalupě vyzkoušet nová bazén a vůbec, až bude mít dobré ty oči. Má je pořád hodně červené, hlavně teda jedno..Včera měl takovou radost, že je doma, úplně tady lítal, no nedivím se mu...:-)Peťul, jak vypadá Adámkovo očíčko?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.