Já taky souhlasím. Malou jsem kojila 2 měsíce, mlíka jsem měla dost, ještě jsem odsávala, každé kojení trvalo 30-40 minut a malá pak stejně řvala hlady a blinkala. Přešla jsem na Bebu a malá byla okamžitě spokojená. Dětská lékařka byla v pohodě a schválila nám to, ale co jsem si vyslechla dotazů zda kojím od lidí z okolí a těch opovržlivých pohledů když jsem řekla že ne, to byla hrůza, všichni mě považovali za nejhorší matku na světě, i gynekolog měl k tomu blbý kecy. Ale já jsem si řekla, ať si všichni trhnou nohou, hlavně že my dvě jsme spokojené.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.