| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přicházím opět jen na chvilku, ale chci popřát Efce jako novomanželce hodně štěstí a lásky!!! Určitě jim dneska pršelo štěstí!
Jelikož budu až do příští neděle na dovolené, tak chci také popřát Andru, ať se jim ten svatební den vydaří!!!
Holky, vzhledem k tomu, že už to máte jaksi jen jako "formalitu", tak vám oběma přeju, ať vám ta dosavadní spokojenost s partnery trvá i nadále:-)

Severko, uf, to je teda nemilé, něco podobného se stalo i Péťovi, že? To teda zcela chápu tvé rozpoložení~n~~n~~n~ Tak hlavně ať jsou děvčata brzo zdravé!

Zahlídla jsem zmínku o přesunu na uzavřenou diskusi, pokud se to náhodou bude realizovat během příštího týdne, tak prosím vložte do deníčků odkaz na stránky, kde nově budeme, ať vás složitě nehledám.

Rennyy, a co ty, bylo zas nějaké rande s M.? Moc držím palečky, ať je to ten pravý~m~

V pátek jsem byla na pár hodinek v Praze, měla jsem jednání kousek od Paladia, tak jsem měla první příležitost podívat se dovnitř. Neměla jsem teda čas ani na malou svačinku v některém z bister, tak jsem to jen tak rychle prohlídla, a přemýšlela, kde je Bram kavárna:-)

Ad včerejší 13.komnata, no vidím, že máme všechny stejné myšlenky. uf, nemá to moc smysl nad tím přemýšlet, co by kdyby, ale taky mě z toho zamrazilo...

No nic, jdu dobalovat, doufám, že nám příští týden moc neproprší, na kolech by to nebylo moc fajn.
Tak jsem si vzpomněla na Olušku, jsem moc zvědavá na její dojmy z Rakous, tu trasu, co jede, bych ráda prubla příští rok!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.