Holky, moje zlatý, nebojte, chlebíčky bude dělat v pátek večer ségra u nás doma a v den svatby jdu jen k holiči, kde si dám kávu, koláčky a panáka, kosmetička mne nalíčí doma a co se bude za tu dobu dít u nás na terase, to je mi naprosto jedno, kamarádky slíbily vařit kávu, ségra rozdá vývazky, svědkyně s přítelem ozdobí auta, Zd jede pro kytky a má na starost vítat s našima u nás hosty....takže v den D řeknu jen to své Ano a jinak se chci nechat obskakovat a bavit se....
Ale zase musí se to trochu dopředu naplánovat, já z toho žádné stresy nemám ani se zatím nehroutím, jen ta nemoc mi do toho vlezla....
Jinak je mi jasný, že nemůže být vše dokonalé, určo se na něco zapomene....ale mám z toho dobrý pocit že jsem pro to udělala maximum, vše je promyšlené a snad se vše povede jak si představuju, nemáme časový harmonogram, prostě ve 12h se seberem, naskáčeme do aut a ve 13h začíná obřad a pak budou snad věci plynout sami, když je obřad, oběd, i následná party na jednom místě, pak už není nic co by se mělo organizovat.
Koláčky se péct nesmí, protože by pak mohla mít nevěsta zlobivé děti, a jedno už mám
budu trochu pomáhat a hlavně to rozdělovat do košíčků na výslužky...
Jen mne trápí počasí, zatím hlásí přehánky, ale to bohužel neovlivním, i když na dnešek taky hlásili déšt a pršelo jen na moravě, bohužel pro Efku....