Dobrý den. Já jsem bohužel s porodnicí byla spíše nespokojena. V lednu 2009 jsem tam přivedla na svět svoji první ratolest. Na příjmu se mě ujal lékař ( mudr. Daniel Lacko ) a s jeho péčí jsem byla naprosto spokojena. Po vyšetření se mě ale ujaly sestry. Hrůza! K porodu jsem podle jejich slov nebyla. V 16:30 jsem byla odvedena na 1.pokoj porodní, ale tam mi do půl hodiny začali kontrakce po minutě. Zazvonila jsem si na sestru, která hned přiběhla a oznámila mi, že to k porodu opravdu není. Tvářila se že ji docela obtěžuji. Před šestou hodinou mě konečně odvedli do místnosti, kde mi sestra udělala klizma a řekla že tam mám vydžet 40 minut. Vzhledem k tomu, že jsem byla prvorodička, nechala jsem se od sester přesvedčit, že zbytečně plaším. Do pár minut byly kontrakce už nesnesitelné. Na mé naléhání přišla sestra a začala mi vysvětlovat, že dítě příjde na svět až po půlnoci a ať se uklidním. Byla dost nepříjemná. Odešla a já na ni do dvou minut zvonila zase. Přišla, když už jsem tlačila. Rozmýšlela se jestli zvládnu cestu na porodní sál, nakonec mě tam s pomocí další setry odtáhly. Doslova. Na další zatlačení bylo miminko na světě. Bez nástřihu, tudíž s větším poraněním hráze. Bez odborného lékaře.
Na oddělení šestinedělí byli všichni moc milí. Díky krásné a zdravé holčičce se snažím z porodu uchovat jen to hezké, jako první pohled na to bezbrané stvoření.
Své další dítě bych už v této porodnici na svět nepřivedla. Doufám, že jsem jen měla smůlu na člověka.
Předchozí