| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Severko, ach jo!!!!!!! Teda, koukám, že ačkoliv léto už je skoro tu, tak choroby se pořád množí! Držím palce, at je holkám ráno alespoň lépe, když už musí být Lenička doma.
A dr. je fakt CEMENT - jakoby někdo chtěl něco zanedbat schválně!

Gliss- Sámule je fakt skoro vzorný pacient - ale o zákusek si kluci neřekli, ovšem chtěli párek! U Sama jsem to usmlouvala na půl párku, rajčata a chleba, ale kamarád Maty chtěl zcela nesmlouvavě jen párek studenej do ruky a housku ~:-D

A moje vyrážka zase večer vykoukla, tak mám další prášek, bože, kdy už to skončí! Ani jsem si nemohla dát skleničku a to jsme teď seděli u souseda na terásce - Sámule spí na chůvičkách. Nám se tedy vyplatily! Ale já už jdu taky chrupat, všem dobrou noc!!!!!! a už žádné choroby!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.