| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak Ef už je paní, obrovská gratulace!!! už se těším na fotečky!

Ohledně stěhování jinam jsem pro, jen nic nechápu, kam, co pro to udělat, atd....:D

Andru no taky jsem se zhrozila proč to vše děláš ty, aby jsi pak nebyla unavená, ale ty to zvládneš, hlavně se nestresuj ze zbytečností ať si to pak můžeš náležitě užít, vím jak vždy když jsem něco organizovala tak jsem neměla do poslední minuty klid a pak to vše tak uteklo, že jsem si to ani nestihla užít, ale to bylo pracovně :) svatba je jiná, ačkoliv já bych nechala všechno co jde na ostatních na tom konci, já jak se znám, ještě bych jinak dostala v den svatby ze všeho migrénu.
Počasí určitě vyjde! Teď se to vše vyprší a za týden bude krásně!
Jen ty teď opočívej ať jsi fit!!

Gliss tak co se pokazilo na svatbě nemá chybu, aspoň je na co vzpomínat!!!

Bóži ani já nevěděla, že je u vás stř. viróza, teď čtu Severku - teda to je fakt na pííííp ~a~ držím ať aspoň Lenka nemá ATB a je brzy fit a může dodatečně dojet na školku v přírodě.
Teda ale když se něco...~;((

A Samíkovi je lépe, tak huš už všechny ty nemoci pryč!!

Vypadá to, že bude dneska hezky, včera bylo taky docela hezky, tak snad to vydrží.

Musím dovkládat ty fotky z ED, ať vám aspoň vložím plavce a buřtíky

Ohledně Podlesí, moment. nestíhám pravid. kontrolovat net, tak nevím, jen je potřeba ujasnit kdo polop. PP, mám to sepsané, tak případně opíšu a stačí jen napsat kdo něco mění.
A potřebuju ujasnit délky pobytů manželů atd.

Bram teda tvůj příběh - jsem málem zapomněla, hrůůza, já když to četla jsem se uplně bála co bude dál, tak snad se to teď konečně vše vyřeší a Maxík bude mít pokoj!!!
Jinak na Vlka jsem taky zvědavá...
Zimní ED - jedeme

Jo to jsem se chtěla zeptat, kde vůbec ta pani J. Nykodýmová plave??

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.