Tak Ef už je paní, obrovská gratulace!!! už se těším na fotečky!
Ohledně stěhování jinam jsem pro, jen nic nechápu, kam, co pro to udělat, atd....:D
Andru no taky jsem se zhrozila proč to vše děláš ty, aby jsi pak nebyla unavená, ale ty to zvládneš, hlavně se nestresuj ze zbytečností ať si to pak můžeš náležitě užít, vím jak vždy když jsem něco organizovala tak jsem neměla do poslední minuty klid a pak to vše tak uteklo, že jsem si to ani nestihla užít, ale to bylo pracovně :) svatba je jiná, ačkoliv já bych nechala všechno co jde na ostatních na tom konci, já jak se znám, ještě bych jinak dostala v den svatby ze všeho migrénu.
Počasí určitě vyjde! Teď se to vše vyprší a za týden bude krásně!
Jen ty teď opočívej ať jsi fit!!
Gliss tak co se pokazilo na svatbě nemá chybu, aspoň je na co vzpomínat!!!
Bóži ani já nevěděla, že je u vás stř. viróza, teď čtu Severku - teda to je fakt na pííííp
držím ať aspoň Lenka nemá ATB a je brzy fit a může dodatečně dojet na školku v přírodě.
Teda ale když se něco...
A Samíkovi je lépe, tak huš už všechny ty nemoci pryč!!
Vypadá to, že bude dneska hezky, včera bylo taky docela hezky, tak snad to vydrží.
Musím dovkládat ty fotky z ED, ať vám aspoň vložím plavce a buřtíky
Ohledně Podlesí, moment. nestíhám pravid. kontrolovat net, tak nevím, jen je potřeba ujasnit kdo polop. PP, mám to sepsané, tak případně opíšu a stačí jen napsat kdo něco mění.
A potřebuju ujasnit délky pobytů manželů atd.
Bram teda tvůj příběh - jsem málem zapomněla, hrůůza, já když to četla jsem se uplně bála co bude dál, tak snad se to teď konečně vše vyřeší a Maxík bude mít pokoj!!!
Jinak na Vlka jsem taky zvědavá...
Zimní ED - jedeme
Jo to jsem se chtěla zeptat, kde vůbec ta pani J. Nykodýmová plave??