| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dobré ráááno,

tak mne je lépe, půl hlavy mi odlehlo a během dne odlehne hned i druhá půlka, to už poznám. Nicméně Bioparox budu pro jistotu stříkat dál, píšou 7dní, přeci jen jsou to atb i když ve spreji.

Holky, ještě k té svatbě, já jsem vše zařizovala hodně s předstihem, protože jsem věděla, že Zd mi ve finále nebude moci pomáhat, takže žádné stresy z toho nemám a jelikož nám hrad zajištuje fullservis, tak nemusím ani vozit žádné pití či jídlo, zařizovat výzdobu (krom kytek) třeba Ef mi v pátek v noci o půlnoci posílala mms s fotkou výzdoby slavnosntí tabule, oni si všechno včetně jídla a pití, výzdoby zařizovali sami, tak z tohoto bych třeba byla vystreslá, dostat v pátek prázdnou místnost a vše vyzdobit a připravit tam, já v pátek v poledne mám padla a pak už se budu jen těšit....

A co mne nejvíc stresovalo, že někteří lidé mi nebyli schopní 14dní před svatbou říct, jestli přijdou nebo né,jestli berou i děti nebo jdou sami, někdo chtěl jít bez dětí a nakonec mi řekl, že počítal že jdou i s dětma....takže jsem neustále šachovala se zasedacím pořádkem a počtem jídel...někomu bylo trapné jít na oběd, že je to prý rodiná záležitost, tak jsem přesvědčeovala kamarádku, že né že tam jdou i přátelé...měli jsme kvůli tomu asi 5 telefonátů...no groteska...
Dokonce jeden známý z Moravy Zd kvůli tomu nebral telefon, protože mu nedokázal říct že nepřijede, že jedou na dovolenou......atd

Severko, tak to je mi líto, to si to zas vyžíráte, angína tu prý řádí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.