no to jsou krásný drůžičky
Severko, teda vy fakt jedete
. Hele, ale do Podlesí prostě jet musíte, to už by bylo příliš
. Ale stejně je to neskutečnej pech. Tak od Péti to holky nelaply a pak s tím příjdou týden po. No to musí být na palici. Já jsem dnes v takový kondici, že si to ani nechci představit, jak náročný to musí být.
vzbudila jsem se dnes s potřebou vyrazit sama bez dětí ven. Potřebuju omrknout ty "neoprénový" bundy a goráčový tenisky a tak jsem se chtěla zdejchnout do velkoměsta. Když jsem to ráno přednesla, tak to bylo. Pod nátlakem jsem musela slíbit, že hned zítra si uklidím komplet ložnici a vše zařadím do příslušných krabic na půdě a vůbec udělám řádnou debordelizaci. Už to mi přišlo jako dost vydírání a poníženě jsem přislíbila. Načež byla vznesena další podmínka a to, že hoši celé dopoledne nebudou spát a koukat na pohádky. Já husa hloupá jsem i s tímto souhlasila, ale už v deset byl Eda tak jedlej, že jsem podlehla panice a snažila se ho udržet při životě co to jde. No chudinka můj malej, takhle kvůli mě trpět. No nakonec jsem ho udržela do půl dvanáctý, pak padnul. To jsme se přesouvali k našim na oběd. Po cestě jsem si představila, jak se Eda chudinek probere kolem jedný a já nikde a tatín ho bude ferberizovat. Takže jsem pěkně bouchla a vřískala, že jedinej můj výlet nemůže být v poklidu a vždycky si to musím nějak vyžrat.. no moje matinka poznamenala ať se hádáme doma a tatín se tedy ráčil otočit na patě a odjel. No scénka zas jak trapnýho filmu. Ale nic. Nakonec jsme se tomu zasmáli (teda jako já a naši) a nikam se nejelo..
no ale hlavně, že už je dětem lépe a máme se v podstatě i rádi, že jo. Ale teda dneska mě s tím fakt hoooodně vytočil. Koukám, že je ten napnelizmus u nás už od středy?? To se to tentokrát sakra vleče.
no tak to jsem si to mohla nechat až na uzavřenou, co?