Zavařuju taky jen podušené vepřové maso + sůl a pepř, je pak výborné do rizota, k těstovinám, vlastně na cokoliv. Zavařuju v klasických omniovkách 2 a půl hodiny, ještě nikdy se nic nezkazilo.
Dá se tak zavařit určitě jakýkoliv masový základ, pak už jen dodělat šťávu nebo omáčku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.