Já zavařuju hlavně omáčky, guláše, lečo. Uvařím a naliju do sklenic. Dám zavařit do normální hrnce (nemám s teploměrem, takže jen tak, aby voda probublávala). A po 24 hodinách ještě jedno kolo zavařování. Nutné je ale použít víčka na sklenice s červeným vnitřním proužkem (ty jsou určené na maso). S bílými proužky určenými na zeleninu riskuješ, že to třeba zkysne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.