Zdravím všechny kojící i nekojící maminky a musím napsat, že pokaždé, když vidím podobný článek,je mi jasné, co bude v dalších příspěvcích. Já jsem ta matka co nekojila, ta "bez vůle", co jen pár měsíců nespala, trápila své dítko a pak když sice přišla flaška -vysvobozovačka, jsem měla trauma z toho, že nekojím, ž ejsem selhala, právě kvůli té propagaci, kvůli dotazům proč nekojím...je to děs, ze syna vyrostl šikovný klučina, a oproti kojeným dětem rozhodně není víc nemocný a že by ke mě nepřilnul,tak to ani náhodou, teď čekám druhé dítě a kildně budu zase ta matka "bez vůle", ale jestli bude Nutrilon znamenat spokojenost pro moje miminko,když kojení zase nepůjde, tak je mi kojení úplně fuk a výčitky rozhodně mít nehodlám. A nechápu kojící mámy, které se povyšují nad nekojící a ž e jsem to zažila mnohokrát, to jako kdyby ty maminky, co rodí přirozeně koukaly vyčítavě na ty, které rodily císařským řezem, vždyť přirozený porod je taky pro dítě to nejlepší ne? A taky si většinou maminka vybrat nemůže a prostě to jinak nejde.
Předchozí