| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsem se zaregistrovala na stastne....zeny, doufam, ze vsechny budete mit stejne ikonky, jinak omdlim ~v~
no a jdu zkoumat jak si zazadat u Terezky o pristup.
Teda zmena to bude!!! Na tu rodinku jsem taaak zvyklaaa!!!

Tady je to samá ATB co tak čtu, ale super, že zabírají!!!

Bram teda Máťa zase :( Tobík si ho přivezl z ED, jeden den zvýšená teplota, pak horečkovala a zase jen zvýšená teplota a pak už to bylo dobré, vždy teda chodil ven a pak šel už i do školky, když byl bez teplot, kašlal docela málo, ale znělo to jak ten tuberák :(
no podepsala bych se pod to, že to zní stejně jak v tom lednu, nás tam nemá v tom ED asi nějaký bacil rád, Tobík je nemocný od toho ledna poprvé a zase ED ~j~ tam na nás asi čeká.
Ale ťukám, že už je to dneska po tom týdnu dobré, s toho málo to ustává úplně, ale teda léčím co můžu, já vždycky jak mám pocit, že mi hned něco nezabírá, tak z toho rostu :) a měním, přidávám :)

Fotečka Petrušky na svatbě je uplně úúúžasná!!! Moc jí to tam sluší a celkově fotečka fakt do časáku!

Jinak fotečky koupelen a domečků jsem také zkoukla, všechno super, to se nezdá kolik se tady dodělává bydlení!! ~R^

Taky jsem koukala na předpověď a vypadá to fakt dobře, už jsem si nepamatovala jestli tam je bazén, tak jsem se uklidnila, že je, tak to bude super, ač já do plavek se svými kily navíc raděj neeee, a to mám v sobě po večeři jako dezert 3 kynut. knedlíky, holt maminka mě vykrmuje a já se tááák ráda nebráním :) ~w~~w~

Bóži teda to koukám, že máš doma veselo, ač to asi moc veselé pro tebe nebylo viď ~Rv taky bych se nedala a víc si dupla.

Tak teď když vím, že bude nic moc, tak jdu hledat dovču, ať to zítra koupím, to toho asi bude ~j~ ale do konce června to snad ještě stihneme, ať to pak nemáme v kuse s Podlesím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.