| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdo nekojí s námi...

Kačko, znovu: vaši volbu tady nikdo nezpochynňuje, jistě děláte co považujete za nejlepší, jako každá mamina. nemyslím si ale že máte pravdu v tomto:

"Asi stejně naivní jako Vaše předtava o tom že v mateřském mléku dostává Vaše dítě jen samé zdravé věci.Uvědomte si kolik sajrajtu z jídla a pití do sebe nacpete za den."
Kačko, jsem přesvědčená že výhody v tomto ohledu daleko převáží nevýhody. samozřejmě je důležité aby maminka dodržovala vyvážený jídelníček. jistě, kdyby jedla jen smažené jídla ala mc donalds, nejedla skoro žádnou zel a ovoce, tak by to na MM znát bylo, dále by na tom byla bita ona maminka tím že důležité živiny by přešly do MM a jí by chyběly - problém se zuby, chudokrevnost apod. pokud se tedy maminka stravuje zdravě, pestře, nevidím důvod čím by mělo MM škodit.

"Spíš je mi líto některých kamarádek,které kojily co nejdéle to šlo a myslely si že jejich děti budou zdravé,bez alergií a kdoví co ještě a najednou musí řešit ekzémy,různé alergie..."
nemůžete vědět v jakém stavu by tyto obtíže oněch dětí kdyby dostávaly UM byly, jestli by ty ekzémy a alergie nebyly v horší formě. když už tedy - mají tyto děti alergie, astma, ekzémy v rodině? a jestli ano,jak závažná je jejich forma u rodičů?
jak už někdo psal, jestli vím že jsem alergik a ekzematik a kojím, tak si dávám o to větší pozor na alergeny a ve svém jídelníčku je omezím, příp vyloučím a nahradím jinou potravinou. sama jsem alergik a astmatik, u starší dcery se zatím nic neprojevilo, u dvojčat (paradoxně kojených déle než dcera) trošku ano, ve velmi mírné formě, ale je to i o tom že každé dítě je jiné, dvojčata reagují citlivěji na většinu podnětů vč častějších horeček při chřipce, což u dcery neznám. je to případ od případu a nelze paušalizovat.

v případě že MM nedělá dítěti dobře, je to na konkrétním posouzení lékaře, opět nelze paušalizovat. mělo Vaše dítě reflux? Nutriton se příp dá přidávat i do MM, reflux není kontraindikací kojení. nevím jaký byl problém u Vašeho dítka, píšu obecně.

nezpochybňuju že děláte pro své děti to nejlepší, podle toho co jste o sobě psala jste to neměla jednoduché. jen mě mrzí, že když se kojení z jakéhokoliv důvodu nedaří, bývá to důvod tvrdit, že to vlastně až tak důležité není, že může i škodit (to jste vy nepsala, ale od někoho v této diskusi jsem to četla). ne všechno jde tak jak by si člověk představoval, každý má ve svém životě nějaké to bolavé místo, co ho třeba mrzí, je potřeba se s tím smířit, i když někdy to je práce na hodně hodně dlouho. přeju jen to nejlepší!

mmch nechtěla jsem být v prvním příspěvku na Vás jedovatá, jen jsem reagovala jednostranně na jednostranně napsaný názor.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.