Ahojky holčiny,
opět po megadlouhé době, jsem úplně grogy, nějak se poslední týdny nedaří
Nemohli jsme do ED, kluci měli hnusný kašel s rýmou, Přemeček přidal i teplůtku
. Zvládli to v pohodě, byli nemocní naposledy na Silvestra (ťukám), ale to ED jsem si ofňukla, já se stráááášně moc těšila. Tak jsem na poslední chvíli rušila pobyt, Vlk naštěstí chápal a v telefonu zněl v pohodě, i když na příště už budou zálohy, což docela chápu.
Tady je spousta marůdků, Samík je mnohem lepší
, Maxíčkovi a Matýskovi moc přeju, ať se na ORL vyjasní, co se děje a jsou kluci brzy zdraví
, Severko, to je k vzteku, ať jsou Nelinka s Leničkou brzy fit a Péťa to ustojí
, Andru, neboj se nic, do dne D budeš jako rybička, Baru, tchána noha, auuuuuuu, šla bych k zemi, vidět to na vlastní oči.
Náš domeček je právě důvod mé nenálady, do teď sice zpoždění, ale to nám nijak nevadilo, vše OK, už pomalu balíme, teď v týdnu už malíř dovymaloval odřené rohy atd. a najednou se zjistilo, že jsou špatně vyměřené schody a musí se useknout kus podhledu, protože je moc nízko. Nám to s MM nedošlo, jsme oba malí, ale byl se tu podívat náš vysoký kamarád
a musel se ohnout, když šel ze schodů, no hrůůůůza
. Takže teď tam čouhají dráty a je to nadrsno useklé. A další jobovka, MM si vysnil americkou ledničku, moc se na ni tešil, a ona se nám nevejde, nechápeme kde se stala chyba, asi nějaká chyba v komunikaci s kuchyňářem. MM nešťastný, zmenšovat kuchyň nelze, tak smůla. No hlavně, že se máme rádi, vlasně o nic nejde, ale nesnáším provizorium, už se chci stěhovat a čančat si domeček.
Kuchyňskou desku máme broušený kámen tmavěšedý, stejný na zdi za linkou a varnou deskou a také z něho máme parapety (k hnědým oknům), vypadá to skvěle. Až se nastěhujeme, hned vyfotím. Zkoukla jsem vaše koupelny, jsou krásné, my máme tmavěhnědou s vanilkovou a jsem z toho rozpačitá, mám pocit, že se hodí do hodně veliké koupelny. Ale Bořík je unešený, tak co víc si přát
On je bobánek tak natěšený na svůj pokojík a hernu. Když viděl konečně položený koberec se silnicema, strašně si je přál, úplně roztál
Petruška družička je boží, fakt jak z katalogu, nádhera.
Už se nemůžu dočkat foteček ze svateb.
Efko, mladá paní, přeju vám s MM krásný společný život plný lásky
.
Na tričkách pracuju, není tak snadné sehnat všechny velikosti triček jak jsem si myslela, ale zvládnu to. Přiští týden už snad bude ukázka.
Koukám na stěhování diskuse, bojím bojím, že vás nenajdu
Ještě jsem chtěla milion věcí, ale musím do hajan. Dobrou.